Якість пива змінюється під впливом спеки, світла і кисню. Саме через цю причину його слід тримати в холодильнику або темному прохолодному місці.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяТри поради для збереження смакових якостей:
1. Не зберігайте пиво в жаркому приміщенні.
Як правило, пиво кладуть у холодильник незадовго до його вживання. Але якщо ви не збираєтесь його пити в найближчі дні, не обов'язково весь час тримати її в холоді. Протягом однієї або двох тижнів можна спокійно зберігати пиво при кімнатній температурі.
2. Тримайте пиво подалі від сонячного світла.
Смакові якості пива також можуть погіршитися, якщо воно піддається навіть нетривалому впливу сонячного світла. Саме тому пиво розливають в темні пляшки.
3. Не залишайте пиво відкритим.
Якщо надовго залишити пиво відкритим, воно "видихається" і втратить свій смак. Однак кисень може потрапити і в закриту пляшку. Виробники пива використовують спеціальні прилади, щоб це запобігти, проте це не завжди допомагає.
На пивній пляшці має бути вказаний термін зберігання. Після зазначеної дати пиво не тільки втратить свій смак, але і може нашкодити здоров'ю. Якщо строк зберігання не визначений, випити пиво слід протягом трьох місяців з моменту розливу. Через півроку він, швидше за все, вже буде зіпсовано.
Нагадаємо, вибір дівчиною алкоголю на першому побаченні може багато розповісти про її характер і звички, а також підказати чоловікові, чого від неї очікувати.
Дивіться сюжет про пиво
Як повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", навіть риба втекла з Росії, прихопивши озеро.