В Україні з 5 вересня стартує показ другої частини гучного і одного з найбільш очікуваних фільмів року "Воно-2". Зокрема, прокат картини стартує в кінотеатрі Сінема Сіті (ТРЦ Ocean Plaza, вул. Антоновича, 176).

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Відома актриса Джесіка Честейн виконає роль дорослої Беверлі Марш. Крім неї в сіквелі зіграють актори Джеймс Макевой (Білл Денбро), Ісайя Мустафа (Майк Хенлон), Джей Райан (Бен Хэнском), Джеймс Рэнсон (Едді Каспбрак), Білл Хейдер (Річі Тозиер) та інші.

Чудові новини!

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Варто врахувати, що вікові обмеження для перегляду 18+. Тривалість фільму становить 169 хвилин.

Після того, як "Клуб невдах" здолав клоуна Пеннівайза, шляхи дітей розійшлися: вони подорослішали і виїхали з міста. Однак навколо знову діється щось дивне, і знову безслідно зникають діти.

Схоже, як і кожні 27 років, зло повернулося тероризувати місто Деррі. Майк, єдиний з клубу, хто залишився жити в рідному місті, вирішує скликати додому інших друзів.

досі шоковані пережитим у дитинстві, кожен з них повинен змусити себе перемогти найбільші страхи, щоб назавжди знищити зловісного клоуна. Але тепер він став ще небезпечніше і більш смертоносним…

Нагадаємо, дорослих акторів "Воно-2" показали всьому світу.

Як повідомляв Знай. ua, клоун-вбивця Пеннівайз повертається на великий екран.

Також Знай. ua писав, що Марго Роббі, Ніколь Кідман і Шарліз Терон підготували "Бомбу" фанатам.