У центрі Одеси, на перехресті Канатної та Пироговської вулиць, патрульні поліцейські збили пішохода, який переходив дорогу на зелене світло світлофору. Про це повідомляє "Думська".

"Копи рухалися по Канатній, повертали на Пироговську, де жінка переходила дорогу. "Вони її просто не помітили. Збили, вона впала, розсікла голову об асфальт, кров була", - розповів очевидець аварії.

Прес-секретар патрульної поліції Одеси Алла Марченко підтвердила факт аварії, на вулиці Пироговській та на розі Канатніої. В результаті постраждала 44-річна жінка - у неї забої і садна.

Читайте також: У Сан-Дієго літак не розминувся з машиною (фото)

"Постраждалу жінку доставили в лікарню на медичне обстеження. Зараз на місці ДТП працює слідча комісія і якщо бути встановлена вина наших співробітників, вони будуть покарані відповідно до закону ", - запевнила Алла Марченко.

Популярні новини зараз
ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще