З початком літнього сезону жителі Одеси почали активно відвідувати морські пляжі. Люди засмагають на сонці, купаються в морі.

"На пляжах людей багато. Зазвичай сезон пізніше починається. Місцеві активно йдуть на море, поки не приїхали туристи. Я завжди намагаюся обирати безлюдні місця, але вже ближче до початку липня, коли людей в місті багато. Але цього року прямо з початку червня цілий аншлаг", - розповіла мешканка Одеси Анастасія.

Відомо, що раніше найпопулярнішими курортами в Україні були міста півострова Крим. Після анексії його Росією більшість українців поїхали в Одесу.

"Мені принципово відпочивати на Чорному морі, тому курорти Азовського моря відпали одразу. Я обрала саме Одесу, бо і місто гарне, і море дуже близько. Мені, наприклад, більше подобається, ніж у Криму, де я відпочивала майже в сільській місцевості", - розповіла киянка Олексадра, яка вже встигла провести відпустку в Одесі.

Місцеві бізнесмени, які заробляють на курортному сезоні, повідомляють, що туристи активно бронюють місця.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Всі мої будиночки вже заброньовані на червень, як мінімум. Якщо зараз все пішло добре, то далі буде ще краще. Такий закон курортного бізнесу. Клієнти, в основному всі нові, які раніше відпочивали в Криму. Звичайно ж, усі - українці. Росіяни в цьому році нічого не бронювали ", - повідомила одеситка Ірина.

Матеріал по темі: До моря в Криму пускають за паспортами (фото)

Нагадаємо, що раніше були опубліковані сім найпопулярніших курортів України без врахування анексованого Криму, де в лідери рейтингу вийшла Одеса.