Турецький дизайнер Бурак Доган придумав, як кожному з нас стати супергероєм з популярних коміксів та фільмів, принаймні у рідних стінах. Чоловік створив неймовірні книжні полиці у стилі логотипів "захисників людства".

Як пише Bored Panda, Доган поки лише розпочинає свій бізнес, але незабаром планує запустити масове виробництво полиць. В його колекції є меблі у стилі Супермена, Диво-жінки, Капітана Америки та агентів Щ.И.Т.

Цікаво, що усі творіння турка виконані у стилі мінімалізм, але на стіні вони перетворюються в неймовірну картину. Крім того, полиці є досить компактними, але вміщають достатню кількість книжок та інших предметів.

Поки що Доган лише рекламує свої полиці і не визначився із ціновою політикою. Не виключено, що супергеройські атрибути матимуть високу ціну, адже вони є витворами ручної роботи.

Читайте також: Перстень з кнопкою безпеки скоро з'явиться у продажу

Популярні новини зараз
Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК
Показати ще

До речі, на платформі Kickstarter з'явився цікавий проект. Дівчина Катя Кермлін створила перстень із кнопкою безпеки, завдяки якій правоохоронці негайно отримають данні про розташування людини, якщо їй загрожує небезпека.