На Донбасі правоохоронці вилучили зброю "ЛНР", яку терористи готували для того, аби підірвати автошлях "Сєвєродонецьк-Попасна". Про це повідомляє СБУ на сторінці в Facebook.

Служба безпеки України на території Луганської та Донецької областей виявила два сховища у яких знаходилась велика кількість боєприпасів.

Одну схованку правоохоронці знайшли під приватним будинком на окраїні міста Попасна, що на Луганщині. Спецслужба вилучила зі сховища осколочний фугасний танковий снаряд, майже двісті патронів з російським маркуванням до автомату Калашникова, протитанкову міну ТМ 62М із запалом та 200-грамову тротилову шашку.

Читайте також: Жителі "ДНР" готуються до бунту

"За оперативною інформацією спецслужби, схованка призначалася для диверсійної групи т.зв. "ЛНР", яка планувала підірвати автошлях "Сєвєродонецьк-Попасна" ", - повідомляє Служба безпеки України.

Популярні новини зараз
Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя
Показати ще

Інше сховище зброї знаходилось на території Донецької області в місті Бахмут. Тут правоохоронці вилучили дев'ятнадцять гранат Ф-1 та РГД-5 із запалами і майже чотириста патронів до пістолету Макарова.

Арсенал зброї виявили співробітники СБУ спільно з поліцією, військовими та прикордонниками.