1 липня випускники Інституту іноземних мов м. Горлівки на урочистому святкуванні закінчення навчання отримали надруковані на принтері "дипломи" так званої "Донецької народної республіки".

"Документ" представляє з себе аркуш формату А4, на якому надруковані прізвище, ім'я та по батькові випускника, його спеціалізація і якийсь серійний номер. Справжність цього "диплома" підтверджують підпис декана та печатка.

У соцмережах це сприйняли неоднозначно. Багато користувачів розуміють, що такий "диплом" буде дійсним лише на території "республіки" і надія у студентів тільки на обіцяні дипломи російського зразка.

Читайте також: "ДНР" придумала власну банківську картку

Нагадаємо, що раніше студенти горлівського ІнЯзу відмовилися продовжувати навчання в Артемівську, куди вуз переїхав після початку військових дій в Донецькій області.

Популярні новини зараз
Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще