У п'ятницю, 24 березня, в Загребі відбудеться матч 5-го туру групового етапу відбору до ЧС-2018 Хорватія - Україна.

Напередодні команда Андрія Шевченка провела міні-збір в Австрії, який сьогодні завершився ранковим тренуванням і теоретичним заняттям. Після обіду збірна України вирушила до місця проведення зустрічі - в Загреб. Українська делегація вирішила дістатися до місця призначення автобусом. Відстань від австрійського Бад-Тацмансдорфа, в якому збірна провела неповних п'ять днів, до столиці Хорватії не така вже й значна – близько 270 кілометрів.

Мешкатимуть українці у готелі WestinZagreb, що розташований у центральній частині міста, повідомляє прес-служба ФФУ.

Після переїзду у футболістів буде можливість відпочити, а вже в четвер відбудуться передматчеві заходи – прес-конференція головного тренера Андрія Шевченка та одного з гравців команди і тренування на стадіоні Максимір, де власне і відбудеться поєдинок.

Нагадаємо, раніше портал Знай.ua представляв суперника збірної України - Хорватію.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Фото Getty Images