Екс-чемпіон світу в суперважкій вазі британець Тайсон Ф'юрі (25-0, 18 КО) вважає, що бій між Ентоні Джошуа і Володимиром Кличком не відбудеться 29 квітня.

Про це Ф'юрі написав на своїй сторінці в Twitter:

"Починаю думати, що бій Кличко з Джошуа не відбудуться цього місяця. Готовий посперечатися, що хтось із них отримає травму, продам свою дупу!"

Відзначимо, раніше Тайсон Ф'юрі заявляв, що вважає себе королем боксу.

Нагадаємо, 29 квітня на стадіоні Уемблі в Лондоні (Великобританія) відбудеться поєдинок між Володимиром Кличком і британцем Ентоні Джошуа. На кону – титули чемпіона світу в суперважкій вазі за версіями IBF, WBA і IBO. На думку букмекерів, Ентоні Джошуа є фаворитом поєдинку.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Дивіться промо-ролик до бою Кличко - Джошуа:

Цей поєдинок відвідають 90 тисяч глядачів, що є рекордом для Уемблі. Всі квитки вже давно продані, а перекупники продають квитки на бій Кличко - Джошуа по 35 тисяч фунтів. Бій Кличко - Джошуа покажуть відразу два американських телеканали. Американський боксер Деонтей Уайлдер буде експертом на телеканалі Sky Sports під час бою Кличко - Джошуа.

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, Джошуа викликав на бій Тайсона Ф'юрі.

Фото – Getty Images