Український шоумен, волонтер Сергій Притула передав захисникам нові військові планшети.

Про це вона розповіла в Facebook.

"Обличчя командира 3-го полку спецназу Редута традиційно закрите "смайликом". Але, повірте, посмішка на його обличчі була десь така ж сама. Вчора передав спецам з Кропивницького 10-ть військових планшетів "мейд ін бундесвер" на загальну вартість 680 000грн. Станом на цей момент найдорожче наше одноразове придбання для армійців", – розповів Притула.

Він зазначив, що планшет об'єднується з рацією, яку не можуть заглушити російські РЭБы (радіоелектронна боротьба).

"В режимі онлайн він може відмічати цілі на карті на своєму планшеті, одразу ж в цю мить ціль буде відображена на мультимедійному екрані за десятки кілометрів у штабі", – зазначив Притула.

Популярні новини зараз
ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..." Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

За його словами, ця техніка є фінальним доповненням до "організації комплексу управління боєм". Він зазначив, що попередньо були куплені сервер, мультимедійні екрани і інші компоненти.

Обличчя командира 3-го полку спецназу Редута традиційно закрите "смайликом". Але, повірте, посмішка на його обличчі була...

Posted by Сергій Притула - офіційна сторінка on Wednesday, 24 May 2017


Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", 3 травня Притула відвідав українських воїнів і передав снайперам сучасне озброєння.