Бойовики "ДНР" штрафують місцевих підприємців, якщо вони не вивішують сепаратистські прапори.

Як пише "Новинарня", посилаючись на слова переселенця, за порушення "закону", бізнесменів змушують платити величезні штрафи. З цієї причини, на вулицях міста з'явилося багато прапорів "ДНР".

Переселенець Олександр Чернов розповів, що такі правила бойовики встановили ще в 2015 році. Однак зараз почали стежити за його виконанням.

"Однак реально жорстко по всій "ДНР" дане питання контролюють лише з квітня-травня 2017: масово штрафують ППшників (5000 рублів за кожен раз!)", - розповів житель Донбасу.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що бойовики "ДНР" готують масове скорочення співробітників залізничної галузі та скорочення зарплат. Ватажки "ДНР" не здатні вирішувати економічні питання злочинної організації, через що і змушені ввести дводенний робочий тиждень і скоротити деяких співробітників без виплати компенсації.

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще