На Донбасі затримана чергова партія контрабандної продукції. Як повідомив радник президента Юрій Бірюков, вантажівки та легкові автомобілі масово звозять контрабанду, не боячись покарання. Фото однієї з вантажівок та водія він оприлюднив в інтернеті.

"Вони прут з усіх щілин, впевнені у своїй беззаконності. Спокійно сідають за кермо, розуміючи, що на якомусь блоці вже заплатили мзду, що є куплений прокурор, є куплений суддя. Широка ріка контрабанди тече крізь лінію дотику. Розріджуючи мізки нашим бійцям, підкуповуючи наших командирів", - написав Бірюков у своєму Facebook.

Також Бірюков запевнив, що вже створені спеціальні групи з бійців та волонтерів, які будуть боротися та протидіяти контрабанді. Ці підрозділи зараз лише вчаться, але хабарі брати не будуть.

Читайте також: Контрабанда сигарет на Закарпатті майже зупинена – Москаль

Нещодавно один із бійців АТО звинуватив Ахметова в організації легальної контрабанди на Донбас.

Популярні новини зараз
Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку
Показати ще