У своєму недавньому інтерв'ю Адам Кичиньский, один з творців Cyberpunk 2077, підтвердив інформацію про те, що крім синглплеєра в новій грі від CD Projekt Red також будуть якісь "онлайн"-компоненти. І вони, за словами Кичиньского, повинні зробити Cyberpunk 2077 ще більш "комерційно" успішним проектом, ніж "Відьмак 3".

Рекомендуємо ознайомитися з очікуваною новинкою:

На хвилі загальної істерії з лутбоксами і мікротранзакціями, а також на тлі скандалу з EA і Star Wars: Battlefront 2 багато гравців сприйняли слова Кичиньского з насторогою. Адже онлайн-компоненти з внутриигровыми платежами, як відомо, загубили вже не одну амбіційну серію, зіпсувавши репутацію творців ігор.

Однак ховати Cyberpunk 2077 все ж поки що не варто. У відповідь на виниклу паніку CD Projekt Red написала в Twitter про те, що Cyberpunk 2077 сподобається гравцям за те, за що вони у свій час полюбили третього "Відьмака". Це буде величезна сюжетна RPG з відкритим світом.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"Ніяких каверз, ви отримуєте те, за що платите. Ніякого л*йна, тільки чесний геймінг, як і у випадку з Дикої Полюванням. Ми залишаємо жадібність іншим", - йдеться в пості CD Projekt Red.

Сумніватися в чесності польських розробників не доводиться. CD Projekt Red є однією з тих рідкісних компаній, які думають передусім про гравців. Залишається тільки дочекатися релізу Cyberpunk 2077, який, за деякими прогнозами, повинен відбутися в 2019 році.

Раніше портал "Знай.uа" повідомив, що робот показав приклад двієчникам.