У столиці Голосіївський районний суд продовжив на 60 діб арешт Владислава Трохимчук, яка в грудні минулого року залишила самих в квартирі двох маленьких дітей і не з'являлася 11 днів. В результаті однорічний хлопчик помер від голоду, а дворічна дівчинка потрапила до лікарні у вкрай важкому стані.



Про обрання запобіжного заходу на своїй сторінці в Facebook повідомляє прес-служба київської прокуратури.



Рішення ухвалили за клопотанням Київської місцевої прокуратури №1. У прокуратурі нагадали, що жінку підозрюють у навмисному вбивстві свого дворічного сина за п. 2 ч. 2 ст. 115 КК України. Повідомляється, що 21 грудня суд заслухає свідків сторони звинувачення. Жінці загрожує довічне ув'язнення, якщо її провину доведуть.

Популярні новини зараз
Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки Зміни у військовому обліку: українським чоловікам видадуть новий документ Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку
Показати ще


Нагадаємо, раніше інформаційний портал "Знай.ua" повідомляв про те, як в Херсоні чергова горе-матір шокувала бездушністю.