У Києві невідома жінка веде розбійну діяльність в мікрорайоні, нападаючи на людей і б'ючи їх.

Про це повідомляє Politeka, посилаючись на розповідь киянки Катерини Гейнч.

"В 9-му мікрорайоні Оболоні живе хвора жінка-українка, яка нападає на дітей і дорослих", - повідомила вона.

Згідно інформації, жінку бачили в районі 240 школи (м. Мінська, м. Героїв Дніпра). На вигляд їй 50-55 років, зріст близько 170 см, ходить в темному одязі.

Кияни в мережі повідомляють, що часто бачать цю жінку на Оболоні. Городяни називають її божевільною, яка часто нападає на перехожих.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Відомо, що зловмисниця мешкає під балконом житлового будинку по Оболонському проспекту, 34А. Також вона допомагає двірнику прибирати територію двору. Її вже чотири рази затримувала поліція і доставляла в психіатричну лікарню ім. Павлова. Там її тримали кілька годин і відпускали.

У мережі вже багато відомостей від потерпілих, які розповідають про напад цієї жінки. При цьому поліція часто ігнорує дані нападу.

"Я її бачила коли-то на Оболоні. Сиділа в машині і спостерігала, як вона кричить на людей, що проходять, кидається, потім пісні кричить... Реально небезпечна тітка. Патруль стоїть на світлофорі, бачить це все і їде далі", — розповіла Людмила Варшанидзе.

Кияни бояться перебувати в тому районі.

"Вона ще може кинути скляні пляшки на людей, я бачила, як вона впадала в дівчинку, яка сиділа на лавочці", - зазначила Яна Сушко.

Нагадаємо, у Китаї поліція заарештувала няню, яка била дитину. Камери в ліфті зафіксували, що вона стала бити малюка всього через кілька хвилин після того, як попрощалася з його матір'ю.

Крім того, в центрі Києва вулицю затопило окропом.

Дивіться сюжет про поліцію

Як повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", літак з десятками пасажирів впав після зльоту.