Упродовж минулої доби в зоні проведення антитерористичної операції не загинув жоден український військовий, шість отримали поранення.

Про це під час брифінгу повідомив речник АП з питань АТО Олександр Мотузяник.

"Упродовж минулої доби 15 серпня, в зоні проведення антитерористичної операції не загинув жоден український військовий, шість отримали поранення", - повідомив Мотузяник.

На луганському напрямку, бойовики продовжують вести мінометні та, рідше, гранатометні обстріли Станиці Луганської у темну пору доби.

Також, за словами Мотузяника, в районі Щастя бойовики відкривають вогонь навіть вдень, намагаючись дошкулити українським силам, що обороняють лівий берег Сіверського Донця.

Популярні новини зараз
Українцям дали надію: які комунальні тарифи пообіцяли не чіпати Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

"Важке озброєння противник на цій ділянці фронту не застосовує", - сказав він.

Мотузяник також повідомив, що дещо активізувалися бойові дії поблизу Бахмутської траси.

Читайте также: Генштаб назвав вартість одного опорного пункту

"У цьому районі ворог вдається до тактики дрібних, провокативних обстрілів наших сил з гранатометів та аналогічного озброєння. Вчора такі інциденти були зафіксовано біля Трьохізбенки та Новотошківського. Натомість, у Оріховому та Золотому обстановка напруженіша, оскільки, на цій ділянці фронту противник застосовує міномети, розгорнуті в окупованому Первомайську та його околицях", - сказав він

Аналогічна ситуація у с.Троїцьке, що на межі Луганської і Донецької областей, де вчора противник тричі відкривав вогонь з мінометів, розташованих біля с. Калинове.

Нагадаємо, бойовики протягом 15 серпня 136 разів обстріляли позиції сил АТО.