Сьогодні в Китаї відбулася прем'єра смартфона Meizu E3 зі сканером відбитків пальців на бічній грані в безрамковому дизайні. Повідомляється, що гаджет побудований на процесорі Snapdragon 636 і оснащений 6 ГБ оперативної пам'яті.

Смартфон Meizu E3 оснащений 5,99-дюймовим дисплеєм LTPS In-Cell, який забезпечує роздільну здатність Full HD + (2160 x 1080 пікселів) і співвідношення сторін 18: 9.

Що стосується оперативної пам'яті пристрою - 6 ГБ, а постійної пам'яті - 64 або 128 ГБ. Також можна відзначити сканер відбитків пальців на бічній межі, а також операційну систему Flyme 7 на базі Android 7.1.2. Розміри складають 156,8 х 75 х 7,6 мм, а вага - 160 грамів.

Акумулятор складає всього 3300 маг, але як обіцяє виробник смартфона, це дозволить своїм користувачам насолоджуватися 6-годинним відео онлайн, 86-годинним відтворенням відео або безперервної грою протягом майже 6 годин". Є підтримка швидкої зарядки, завдяки якій за півгодини апарат відновить 53% ємності батареї.

Популярні новини зараз
Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Також Meizu E3 отримав здвоєну основну камеру. Головний датчик - Sony IMX362 на 12 Мп (діафрагма F/1.9). Допоміжний - Sony IMX350 на 20 Мп (діафрагма F/2.6) з телеоб'єктивом. Фронтальна камера на 8 Мп.

Meizu E3 пропонується в чорному, золотистому і синьому колірних варіантах за ціною близько 284 і 215 доларів залежно від об'єму постійної пам'яті. Початок продажу датується 31 березня 2018 року.

Раніше портал "Знай.uа" повідомило, що Apple таємно розробляє власний дисплей MicroLED, що перевершує по більшості параметрів екран iPhone останнього X. Про це повідомляє агентство Bloomberg з посиланням на власні джерела.

Згідно з планами розробників, майбутні гаджети стануть більш тонкими і яскравими, ніж поточні OLED-дисплеї, і будуть відрізнятися низьким енергоспоживанням, а також широкою кольоровою гамою. Загалом, нова розробка буде на рівень краще за всіма показниками.