У понеділок, 16 квітня жахливий інцидент стався біля гуртожитку на вулиці Обухівської, 60 в Києві. Сталася неабияка сутичка, під час якої пролунали постріли і двоє людей отримали поранення. Про це повідомляється на сайті Головного управління поліції Києва.

"Між чоловіками виник конфлікт, в розпал якого пролунало кілька пострілів. В результаті події постраждали дві людини: одного з них доставили в лікарню, іншого не госпіталізували", - пишуть на сайті.

Запис про подію з'явилася і на сторінці Facebook голови добровольчого руху ОУН Миколи Каханивского. Він заявив, що конфлікт виник із-за спроби рейдерського захоплення будинку".

Микола запевняє, що рейдери штурмують гуртожиток, а жителі захищаються від них як можуть. При цьому чоловік зазначає, що так званих титушек, які б'ють без розбору всіх, дуже багато. У тому числі був серйозно побитий доброволець ОУН Олександр Ричков.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Пізніше мешканці гуртожитку стали ділиться інформацією у соціальних мережах. Вони розповідають, що вранці в їх будинок прийшла адвокат фірми, яка нібито купила цей будинок. Адвокат прийшов з групою спортивних хлопців, в народі званих титушками, які намагалися штурмом проникнути в приміщення.

Правоохоронні органи повідомляють, що учасники конфлікту доставлені в управління поліції для з'ясування обставин і причин події. Крім проведених слідчих дій, відкрито кримінальне провадження за фактом стрілянини по статті 296 (хуліганство).

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.иа" з гранатомета було обстріляно будівлю Київміськбуду. Відомо, що в ніч на 13 квітня чоловіки на автобусі без номерних знаків обстріляли будинок. Біля нього пізніше був виявлений хвостовик снаряда. Постріл прийшовся на відділ продажів і пошкодив не лише Київміськбуд, але і знаходиться поруч ресторан "Хмелі-сунелі".