У п'ятницю, 25 травня, на вулиці Пушкінській у Миколаєві зіткнулися сідельний тягач "МАЗ" та тролейбус, який курсує на міському маршруті №6.

Як зазначають місцеві засоби масової інформації, обидва транспортні засоби рухалися по вулиці Пушкінській з боку вулиці Великої Морської, в напрямку Інгульського мосту. Тролейбус, висадивши пасажирів на зупинці "Адміральська", почав рухатися далі, в бік мосту, і в цей момент у нього ззаду на швидкості врізалася вантажівка.

В результаті дорожньо-транспортної пригоди постраждали троє пасажирів тролейбуса: жінка і двоє дітей. На місце події прибуло три автомобілі швидкої допомоги. Постраждалі діти доставлені в обласну дитячу лікарню, жінка – в ЛШМД.

Популярні новини зараз
60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що автомобілі Нацгвардії з п'яними в мотлох пасажирами влаштували дикі гонки. Пізно ввечері, 23 травня, в столиці очевидці зупинили неадекватну компанію, яка їхала на Volkswagen з номерами Національної гвардії України. Про це повідомили у спільноті "Київ Оперативний" на сторінці у Facebook. Випадковий свідок, який опублікував відео з місця події, розповів про інцидент, який стався біля ТЦ "Магелан" на Теремках. За словами одного з очевидців, у нього мало не врізався автомобіль.

"Щоб запобігти ДТП, я йому посигналив. Водій почав мені сигналити у відповідь, показувати різні жести, кричати матюки, тощо. Я зрозумів, у чому причина – він був п'яний в хлам. В машині було троє мужиків і одна жінка, всі п'яні. Коли почали викликати на них поліцію, вони намагалися втекти по тротуару й ледь не збили чоловіка з дитиною", - йдеться в повідомленні.

У свою чергу перехожий з донькою втрутився і покарав п'яних кривдників. Пізніше стало відомо ім'я водія Volkswagen – ним виявився Віталій Журенко.

Ми також писали, що водій автобуса вбив себе і ще вісім чоловік. 22 травня в Угорщині мікроавтобус зіткнувся з вантажівкою, в результаті аварії загинуло дев'ять осіб. За даними ЗМІ, водій мікроавтобуса вів трансляцію в Facebook. На відео видно, як мікроавтобус виїжджає на зустрічну смугу, за мить до зіткнення в об'єктив камери потрапила вантажівка.