Водіння автомобіля з великим трейлером створює гігантську "мертву зону" прямо позаду машини. Компанія Land Rover знайшла рішення, як зробити трейлери "прозорими" за допомогою встановлених в правильних місцях камер заднього виду.

Система дозволяє розширити огляд використовуваних в автомобілях Land Rover камер заднього виду шляхом встановлення додаткових камер на бічних дзеркалах і ще однієї бездротової камери, яка встановлюється на будь-який причіп, що знаходиться позаду, будь то причіп для транспортування коней, причіп-дача і навіть великий авто будинок.

Картинка з усіх цих камер комбінується в єдине зображення. Воно забезпечить водієві вільний огляд позаду автомобіля. Зображення буде виводиться на рідкокристалічне дзеркало заднього виду.

Читайте також: Tesla розсекретила новий електрокар Model X (фото)

Система дозволяє не тільки бачити те, що відбувається позаду причепа. Також вона виводить на екран димчасте зображення трейлера, щоб водій краще розумів його габарити.

Популярні новини зараз
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити
Показати ще

Розроблене для нової системи програмне забезпечення гарантує, що отримуване водієм зображення не буде якимось чином спотворено, навіть якщо картинка з різних камер була знята під різними кутами.

Це забезпечить водієві точну картинку того, що відбувається позаду його машини і зробить маневри перестроювання, зупинки та паркування набагато безпечніше.