Футбольна збірна Вірменії отримала гроші за поразку від команди Албанії у матчі відбору на Чемпіонат Європи-2016 року. Сума склала два мільйони євро.

Про це повідомляє видання Оpozita.

Матч між збірними завершився з рахунком 3:0. Ця перемога вперше в історії вивела команду Албанії на чемпіонат Європи. Але місцева преса наголошує, що перемога була здобута нечесним шляхом. Албанці заплатили вірменам два мільйони євро, щоб ті програли.

УЄФА, албанські та вірменські футбольні федерації поки жодним чином не відреагували на цей інцидент. Зазначається, що підтвердження або спростування щодо цієї ситуації має з'явиться найближчим часом.

Читайте також: Україна поступилась Іспанії у вирішальному матчі з футболу

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Нагадаємо, проблема договірних матчів у світовій футбольній спільноті зараз дуже актуальна. Це одна із найбільш гострих проблем, які мають негативний вплив на гру мільйонів.

В Україні лише за минулий сезон підтвердились три матчі, в яким мало місце домовленість. Всі вони завершились із заздалегідь обговореним результатом.