Інспекція Державіаслужби України не виявила в єгипетському аеропорту Шарм-ель-Шейха серйозних ризиків для авіаперевізників і пасажирів, які змусили б зупинити польоти до цього аеропорту.

Про це заявив виконувач обов'язків голови Державіаслужби Едуард Дьомін, передає Інтерфакс-Україна.

"Наш інспектор відбув туди. Він спілкується на місці на рівні авіаційної влади Єгипту, йому відкрили скрізь доступ, він учора доповів, що оглянув усе, що йому було необхідно. В принципі, виходячи з його доповіді, те, що він вивчив, задовольняє вимоги, які пред'являють авіаційні стандарти безпеки, і жодних проблем він там не помітив", - сказав Дьомін.

Відповідаючи на запитання, яким чином можна гарантувати безпеку українських туристів до Єгипту, якщо не зупиняти польотів, Дьомін відповів, що це, зокрема, зазначена інспекція, робота з авіакомпаніями в цьому напрямі, які також самі посилюють вимоги авіаційної безпеки усередині.

Читайте також: Україна готова евакуювати своїх громадян з Єгипту

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Нагадаємо, раніше прем'єр-міністр Арсеній Яценюк доручив Міністерству інфраструктури з'ясувати наявність ризиків для українців при здійсненні перельотів до аеропортів Єгипту.