Захисник київського "Динамо" Александар Драгович розповів про свої плани на майбутнє та життя у столиці України у програмі "Моя гра" на каналі "Футбол 1".

"Я ніколи не говорив, що хочу залишити "Динамо". Це все вигадки журналістів. Мої думки лише з киянами, адже я щасливий тут", - розповів Драгович.

Австрієць згадав про свої успішні виступи у швейцарському "Базелі". Там він тричі став чемпіоном країни, грав у Лізі Чемпіонів та дійшов до півфіналу Ліги Європи. Не менші вершини 24-річний футболіст хоче підкорити із "Динамо".

"Звичайно, колись я може і залишу команду. Але я не проти грати за "Динамо" до кінця кар'єри", - додав захисник.

За словами етнічного серба, гроші не стали для нього ключовим фактором у футболі, але у Києві він заробляє більше, ніж у Базелі.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Також він розповів про плани на цей сезон.

"Минулого року чемпіонський кубок приїхав до Києва вперше за шість років. У цьому сезоні ми можемо повторити успіх, але якщо будемо грати так, як проти "Шахтаря", то станемо третіми", - підсумував Драгович.

Читайте також: Президент "Реала" зацікавився Коноплянкою

Нагадаємо, останнім часом з'являються чутки, що у послугах Драговича зацікавлені європейські клуби. Міланський "Інтер" нібито є головним претендентом на австрійця.