Українська тенісистка, перша ракетка країни, Еліна Світоліна розповіла про плани на наступний рік, а також згадала найважливіші матчі в минулому сезоні.

"Завдання на наступний сезон - це підсумковий турнір в Сінгапурі, топ-8. Хочу також набратися великого досвіду на високому рівні. Вже час обігравати гравців з топ-5 і рухатися вперед", - цитує Світоліну телеканал "UA:Перший".

"У попередньому сезоні пригадуються матчі з Суарес-Наварро, був дуже напружений поєдинок, я його виграла. Були матчі з Плішковою, наприклад, в Ухані. Там я програла, але все вирішив буквально один м'яч. Подібні ігри дають чимало інформації для роздумів", - сказала українка.

Читайте також: На супертурнірі у Китаї українська тенісистка здобула історичну перемогу

21-річна Еліна Світоліна в цьому сезоні оновила свої досягнення на всіх турнірах "Великого шолома" і зробила прорив у світовому рейтингу, піднявшись на 15 місце.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще