Група спеціалістів з Китаю виявила новий комплекс бактерій. Вони за своєю дією невразливі до будь-яких антибіотиків, які на даний час відомі людству.

До такого висновку дійшли лікарі після реалізації кількох проектів. Виявилося, що виявлені компоненти можуть вільно існувати в різних умовах. Ці речовини мають захист перед коліс тином. Цей антибіотик входить до так званого "останнього класу". Новий елемент вже почав зустрічатися в організмах не тільки тварин, але і людей.

Експерименти показують, що протистояння сучасної медицини з бактеріями поки виграють бактерії.

Компонент швидко переміщається з одного середовища в інше та посилює власну резистентність. Особливий ген робить вірус стійким до всіх відомих антибактеріальних препаратів. На відміну від інших мутацій, ген закріплюється в штами кишкової і синьогнійної палички.

Читайте також: Японські фармацевти переможуть грип всього за один день

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Виявлення унікальної бактерії дасть змогу фахівцям створити додаткову панацею, яка зможе захистити людство в цілому від розвитку смертельних захворювань.

Наразі перед вченими постала серйозна проблема і вона вимагає негайного рішення. В іншому випадку, вірус може стати справжньою епідемією для всього світу і його не зможуть зупинити жодні кордони.

Вірус загрожує загибеллю всього тваринного світу, і швидше за все, людства.