Захисник футбольного клубу "Маккабі" Максим Гречкін не полетів в Київ на матч проти столичного "Динамо" разом із юнацьким складом ізраїльтян. Причиною такого рішення стали побоювання команди, що уродженець України автоматично стане військовозобов'язаним.

Про це повідомляє "Спорт-Експрес в Україні".

Гравець є солдатом строкової армії Ізраїлю. Він розраховував зустрітися зі своїм братом, який мешкає у Києві. Для в'їзду на територію України йому потрібен дозвіл. Але посольство, яке повинно його надавати, повідомило Гречкіна, що він має для цього отримати український паспорт.

У команді "Маккабі" почали побоюватись, що після того, як футболіст його отримає, то автоматично стане військовозобов'язаним за законами України. В результаті його можуть не випустити назад до Ізраїлю або навіть висунути звинувачення в ухиленні від військової служби. Тому керівництво клубу вирішило не ризикувати і захисник залишився в Ізраїлі.

Читайте також: З луганської "Зорі" вигнали 11 футболістів

Популярні новини зараз
Українців попередили про "важкі" платіжки за світло Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."
Показати ще

Нагадаємо, раніше хавбек київського "Динамо" Андрій Ярмоленко заявив про те, що не бачить себе у військовій формі. Він наголосив, що не стоїть осторонь подій в країні, але не має бажання їхати в зону АТО.