Нещодавно на ринку іграшок з'явилася нова реалістична лялька Барбі. А тепер їй в пару випустили Кена, який виглядає як середньостатистичний чоловік.

Не дивлячись на те, що ляльок жіночого роду було випущено чотири примірники, хлопець для них з'явився тільки в одному. Потрібно відзначити, що форми нового нареченого Барбі далекі від спортивних: у нього є пивний животик і навіть друге підборіддя.

"Історія походження Кена трохи відрізняється від передісторії появи його подруги. Спочатку такий вид Кена був придуманий для того, щоби нагадувати дизайнерові Рут Хендлер її чоловіка". - повідомляє gazeta.ua.

Читайте також: Пінк сильно погладшала (фото)

Раніше, випустили нову колекцію Барбі, яка включає чотири лінійки ляльок по різних типах фігури: Барбі-пампушка, висока, низького зросту і лялька зі своїм оригінальним розміром.

Популярні новини зараз
В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя
Показати ще