Проста і дешева закуска до каш, картоплі та м'яса з солодкого болгарського перцю підкорить вас і ваших гостей. Вона підходить не лише для повсякденного столу, але й для святкових застіль.
Підпишіться на Знай у Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяЧитайте Знай в Google News!
Інгредієнти:
- Перець болгарський — 10 шт.
- Вода — 150 мл
- Оцет 9% - 70 мл
- Цукор - 2 ст. л.
- Сіль - 1 ст. л.
- Перець духмяний - 5 шт.
- Лавровий лист - 2 шт.
- Гірчиця - 200 г
- Масло рослинне — 150 г
Приготування:
Українцям розповіли, коли можна буде піти в кіно і повечеряти в ресторані
Леся Нікітюк показала волосся на інтимному місці та зізналася в найсміливіших бажаннях
Колишня Узєлкова Боржемська після побачення заговорила про велике кохання: "Вік не має значення"
45-річна Могилевська стривожила українців зовнішніми змінами: "Зараз Ви чужа"
Болгарський перець почистіть і поріжте на тонкі смужки. У каструлю налийте воду, оцет, додайте цукор, сіль, запашний перець і лавровий лист. Доведіть до кипіння.
Кладіть болгарський солодкий перець частинами у каструлю і варіть протягом 15 хвилин кожен захід під кришкою. За цей час у мисці змішайте рослинну олію і гірчицю, додайте перець і добре перемішайте.
Тепер розкладіть готовий солодкий перець у стерильні банки, остудіть, накрийте кришкою і зберігайте в холодильнику.
Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше
Нагадаємо,
Як повідомляв портал "Знай.ua",
Також "Знай.ua" писав,