Известная украинская певица, победительница песенного шоу "Евровидение 2016" и молодая мама Джамала недавно удивила поклонников в Instagram очень красивым снимком с недавней фотосессии. Так, знаменитость приняла участие в съемке тематического календаря “Щирі. Свята”. Артистка позировала в костюме богатой невесты, а фолловеры остались просто в восторге.

"Я дуже щаслива прийняти участь в цьому проекті .
Тематика календаря на 2019 рік “Щирі. Свята”.
Цей проект починався як соціальна ініціатива. Організатори хотіли показати яким красивим може бути український костюм та зібрати кошти на благодійність. Зараз “Щирі” – це вже традиція. Через вбрання, прикраси, символи ми розповідаємо історію свят, говоримо про родинні цінності, обряди. Окрім цього, “Щирі” зроблять свій внесок у збереження української національної спадщини. Цього року ми реалізуємо проект у партнерстві з Національним центром народної культури "Музей Івана Гончара". Саме на його підтримку буде передано увесь прибуток від продажу благодійного календаря. Кожен місяць у календарі присвячено традиційному українському святу, на що вказують атрибути та елементи вбрання. Певні місяці календаря приурочено до найбільш очікуваної у кожній родині події – весілля. Раніше дівчину вбирали у щедро оздоблений вінок, як символ дівоцтва та краси.
На мені весільний строй, Черкащина (нині Полтавська обл.) Виставка проекту “Щирі” відкриється 14 листопада у Національному центрі народної культури "Музей Івана Гончара", а благодійний календар можна уже зараз замовити за посиланням у моєму сторіс.
Круто , скажіть?", - рассказала о прокте Джамала. Поклонники же принялись расхваливать певицу и восхищаться ее образом: "Ви неймовірно гарна в цьому народному вбранні!", "Вінок схожий на головний убір (кокошник) Полякової🤣😘", "Яка Ви Джамала гарна і в цьому вбранні і взагалі я дуже люблю Вашу творчість, креативно, .суперрр яскраво!!! Милуюся))))))".

Популярные статьи сейчас
Хватит на продукты и даже коммуналку: ПриватБанк начислит клиентам по 2500 грн кэшбека Новые правила передачи показателей и оплаты услуг: газовики предупредили об изменениях Собрал доллары на "черный день" - получи штраф: в Украине изменились правила хранения валюты Вам понадобится магнит: проверьте монеты в кошельке – некоторые могут принести 35 000 гривен
Показать еще

Ранее "Знай.ua" рассказывал о том, что Джамала, показав идеальные семейные отношения в Instagram, готова записать новый альбом. Стоит отметить, что над ним артистка трудилась даже на отдыхе.

Также Джамала отдыхала в Турции, откуда выкладывала очень красивые кадры. На этот раз знаменитость показала маленького сына на пляже и рассказала, как облегчить отдых молодым мамам.