Финалистка Национального отбора на "Евровидение 2020" Jerry Heil, которая недавно представила трек под названием "VEGAN", активно ведет свою страничку в Instagram. Знаменитость выставила довольно компрометирующие кадры, из-за которых на звездную красотку обрушилась настоящая волна хейта. Так, артистка предположила в посте, что победу в "Евровидении 2020" может с легкостью завоевать группа от России - и без того довольно популярные и эпатажные "Little Big". После громкого скандала Яна Шемаева скрыла комментарии и решила все-таки объяснить свою позицию.

"Варто спростувати декілька думок з коментів, щоб не розводити пліток, бо це робить боляче мені, наносить удари по здоров’ю моїх близьких, які знають точно, ЩО у мене в душі, і ділить навпіл нашу спільноту, тоді, коли навпаки треба триматися разом і любити одне одного.

1) Я неодноразово в інтерв’ю про нацвідбір висловлювала підтримку нашим. Це навіть не обговорюється!
2) Тепер з приводу поста конкретніше. Що ви подумали, коли дізналися, що LB буде виступати на Євро? Я подумала, що це може бути розрив, тому що у фронтмена сильна енергетика - це факт! Скібіді, яке б відношення до треку у кого не було, знає кожен! Розумієте тепер, про що я?
3) Я ніколи не підтримувала вторгнення і дії рос.влади. Два питання на подумати: навіщо б я робила це зараз і навіщо шукати підтексти там, де пишеться чорним по білому.
Такий неформатний формат заходить на конкурсі дуже часто. У мене ще є здогадки щодо Австралії. Подивіться на їх влучний номер і послухайте виконавицю!
І привіт, масмедіа! Що це за заголовки?
Бачите, як. Поки ти, як робот, робиш все добре — ти хороша, тебе «підносять на п’єдестал». Та варто зробити необачний крок - ви, зовсім не розібравшись, не попросивши додаткові коментарі від мене, починаєте писати нісенітниці та топити людину задля переглядів матеріалу.
Ви серйозно думаєте, що я з’їхала з глузду і в своєму блозі, де я так топлю за любов, висловлювала би підтримку агресії?! ВЕЙК АП! Невже я недостатньо відверта з вами, щоб ви могли відчувати мене і знати, що я не писатиму з підтекстом про такі речі?!
Бажаю нам усім сил, миру і теплоти.
І чудесного дня⏰", - поделилась эмоциями Jerry Heil. Фолловеры же принялись комментировать "оправдания" звездной красотки, однако их мнения разделились.

Популярные статьи сейчас
Дешевле, чем чашка кофе: Vodafone запустил льготный тариф, но не все так радостно ДПС уже готова списать ваши деньги: кому готовиться к принудительному взысканию В Украине пенсии будут считать по одной формуле: у кого выплаты будут больше 10 тысяч С 1 мая придется выживать без помощи: кому перестанут выплачивать субсидию
Показать еще

Обязательно подпишись на наш канал в Viber, чтобы не пропустить самое интересное

Напомним, Alyona Alyona приготовила "легкий ужин" для своих фанов.

Как сообщал Знай.ua, рэперша Alyona Alyona выдала недетский хит про самое дорогое.

Также Знай.ua писал, что скандальная Алина Паш едва не угодила за решетку.