Фіналістка Національного відбору на "Євробачення 2020" Jerry Heil, яка нещодавно представила трек під назвою "VEGAN", активно веде свою сторінку в Instagram. Знаменитість виставила досить компрометуючі кадри, через які на зіркову красуню обрушилася справжня хвиля хейту. Так, артистка припустила в пості, що перемогу в "Євробаченні 2020" може з легкістю завоювати група від Росії - і без того досить популярні й епатажні "Little Big". Після гучного скандалу Яна Шемаєва приховала коментарі і вирішила все-таки пояснити свою позицію.

"Варто спростувати декілька думок з коментів, щоб не розводити пліток, бо це робить боляче мені, наносить удари по здоров’ю моїх близьких, які знають точно, ЩО у мене в душі, і ділить навпіл нашу спільноту, тоді, коли навпаки треба триматися разом і любити одне одного.

1) Я неодноразово в інтерв’ю про нацвідбір висловлювала підтримку нашим. Це навіть не обговорюється!
2) Тепер з приводу поста конкретніше. Що ви подумали, коли дізналися, що LB буде виступати на Євро? Я подумала, що це може бути розрив, тому що у фронтмена сильна енергетика - це факт! Скібіді, яке б відношення до треку у кого не було, знає кожен! Розумієте тепер, про що я?
3) Я ніколи не підтримувала вторгнення і дії рос.влади. Два питання на подумати: навіщо б я робила це зараз і навіщо шукати підтексти там, де пишеться чорним по білому.
Такий неформатний формат заходить на конкурсі дуже часто. У мене ще є здогадки щодо Австралії. Подивіться на їх влучний номер і послухайте виконавицю!
І привіт, масмедіа! Що це за заголовки?
Бачите, як. Поки ти, як робот, робиш все добре — ти хороша, тебе «підносять на п’єдестал». Та варто зробити необачний крок - ви, зовсім не розібравшись, не попросивши додаткові коментарі від мене, починаєте писати нісенітниці та топити людину задля переглядів матеріалу.
Ви серйозно думаєте, що я з’їхала з глузду і в своєму блозі, де я так топлю за любов, висловлювала би підтримку агресії?! ВЕЙК АП! Невже я недостатньо відверта з вами, щоб ви могли відчувати мене і знати, що я не писатиму з підтекстом про такі речі?!
Бажаю нам усім сил, миру і теплоти.
І чудесного дня⏰"
, - поділилася емоціями Jerry Heil. Фолловери ж взялися коментувати "виправдання" зіркової красуні, однак їх думки розділилися.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Alyona Alyona приготувала "легку вечерю" для своїх фанів.

Як повідомляв Знай.uа, реперка Alyona Alyona видала недитячий хіт про найдорожче.

Також Знай.uа писав, що скандальна Аліна Паш ледь не потрапила за ґрати.