Популярная украинская актриса и телеведущая Лилия Ребрик забыла о негодованиях и обратилась к украинскому народу. Она сказала, что стала намного сильнее и готова идти на подвиги.

Данную публикацию Лилия Ребрик разместила на своей станице в Instagram.

"А У НАС НОВИНИ! МИ ЦЕ ЗРОБИЛИ… Лють, яку ми всі відчуваємо до ворога - згенерували в шалену енергію. У перші дні війни (власне, як і всі) я була розгублена і навіть часом у розпачі, але чим більше ворог ліз до нас, тим міцнішою ставала. Тепер відчуваю достатньо сили, щоб захистити інших. Тож, як і обіцяла, ділюся ще однією новиною, дуже важливою і хвилюючою - новиною про народження власного Благодійного Фонду. Це - наше з @andrii_dykyi дітище. Мрія, що нарешті здійснилася - БФ Лілії Ребрик @rebryk.foundation. Відчуваємо у собі величезне бажання допомагати, але вже не точково, не час від часу, а системно і постійно. Бо війна завершиться (і, маю надію, дуже скоро), але з її руйнівними наслідками для кожного з нас окремо і для всіх загалом нам доведеться жити ще дуже довго", - обратилась к украинцам телеведущая.

Также Лилия Ребрик решила укать несколько слов о своей будущей благотворительной деятельности.

Популярные статьи сейчас
Украина забудет, что такое война: ясновидец рассказал о будущем нашей страны и о том, когда закончатся боевые действия 60-й День рождения - не повод радоваться: в Украине пенсионерам сообщили плохую новость Установление инвалидности будет проходить по новому: какие документы готовить для МСЭК Землю ждут удары разрушительной магнитной бури: нагрянет уже вот-вот
Показать еще

Лилия Ребрик, фото: Instagram
Лилия Ребрик, фото: Instagram

"Благодійний Фонд Лілії Ребрик має за місію стати другом і помічником тим, хто відчуває себе незахищеним, хто безсилий через війну, хто розгублений і часом у розпачі. Наша мрія, аби фонд став опорою жінкам та чоловікам, яких намагалася зламати війна і чиє життя вона докорінно змінила. Стати підтримкою талановитим дітям та молоді. Не забуваючи і про братів наших менших - тварин. Ми віримо, що разом з підопічними фонду збудуємо сильну, квітучу, незалежну і МИРНУ Україну".

Как ранее сообщал портал "Знай", Лилия Ребрик сообщила приятные новости, Оля Цибульская поздравила коллегу.

Напомним, Лилия Ребрик призналась, что дети очень боятся за её жизнь.