Популярна українська актриса та телеведуча Лілія Ребрик забула про обурення та звернулася до українського народу. Вона сказала, що стала набагато сильнішою і готова йти на подвиги.

Цю публікацію Лілія Ребрик розмістила на своїй станиці у Instagram.

"А У НАС НОВИНИ! МИ ЦЕ ЗРОБИЛИ… Лють, яку ми всі відчуваємо до ворога - згенерували в шалену енергію. У перші дні війни (власне, як і всі) я була розгублена і навіть часом у розпачі, але чим більше ворог ліз до нас, тим міцнішою ставала. Тепер відчуваю достатньо сили, щоб захистити інших. Тож, як і обіцяла, ділюся ще однією новиною, дуже важливою і хвилюючою - новиною про народження власного Благодійного Фонду. Це - наше з @andrii_dykyi дітище. Мрія, що нарешті здійснилася - БФ Лілії Ребрик @rebryk.foundation. Відчуваємо у собі величезне бажання допомагати, але вже не точково, не час від часу, а системно і постійно. Бо війна завершиться (і, маю надію, дуже скоро), але з її руйнівними наслідками для кожного з нас окремо і для всіх загалом нам доведеться жити ще дуже довго", - звернулась до к українців телеведуча.

Також Лілія Ребрик вирішила запропонувати кілька слів про свою майбутню благодійну діяльність.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Лілія Ребрик, фото: Instagram
Лілія Ребрик, фото: Instagram

"Благодійний Фонд Лілії Ребрик має за місію стати другом і помічником тим, хто відчуває себе незахищеним, хто безсилий через війну, хто розгублений і часом у розпачі. Наша мрія, аби фонд став опорою жінкам та чоловікам, яких намагалася зламати війна і чиє життя вона докорінно змінила. Стати підтримкою талановитим дітям та молоді. Не забуваючи і про братів наших менших - тварин. Ми віримо, що разом з підопічними фонду збудуємо сильну, квітучу, незалежну і МИРНУ Україну".

Як раніше повідомляв портал "Знай", Лілія Ребрик повідомила приємні новини, Оля Цибульська привітала колегу.

Нагадаємо, Лілія Ребрик зізналася, що діти дуже бояться за її життя.