Близько Сонця помітили гігантський НЛО, розміри якого перевищує діаметр Землі.

Про це повідомляє Esoreiter.

Поява дивних об'єктів біля Сонця викликає скептицизм навіть у тих, хто вірить в інопланетян. Це пояснюється досить просто: такі об'єкти часто бувають просто гігантських розмірів і сильно перевершують розміри Землі.

Що ж вченим вдалося знайти тепер? З одного боку, космічне тіло явно штучного походження, з іншого – його розміри просто вражають. Але згадаємо з цього приводу припущення нині вже покійного фізика-теоретика Стівена Хокінга, який вважав, що, цілком можливо, інопланетяни ось так заправляються енергією.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Скептики стверджують, що інопланетяни можуть бути тільки біологічними істотами, схожими на нас. Такі вже точно не змогли б полетіти до Сонця, щоб заправитися.

Раніше повідомлялося, що 10 червня 2018 року на території штату Айова стався дуже рідкісний випадок, коли відразу кілька НЛО з'явилися на очах наляканих очевидців. Американці зі штату Айова були шоковані, коли під час сильної грози масово почали з'являтися яскраві НЛО, які заряджалися від масивної чорної хмари.

Відеозапис того, що відбувається в небі відразу потрапив на YouTube-канал.

Так, в ролику чітко видно, що світяться об'єкти, походження яких очевидці не змогли пояснити. Повідомляється, що непізнані літаючі об'єкти почали один за одним з'являтися з величезної грозової хмари.

У свою чергу американські уфологи, які отримали відеозапис, були не менш здивовані. Фахівці прокоментували відео і запевнили, що в небі дійсно перебували прибульці.

Крім того, уфологам відомі випадки, коли гуманоїди навмисно прилітали на Землю, щоб підзарядити свої НЛО від грозових хмар.

Нагадаємо, над горами мексиканської столиці Мехіко уфологи виявили в небі дивний НЛО білого кольору.

Як повідомляв Знай.ua, близько МКС був помічений НЛО, хоча і він пронісся повз станції настільки швидко, що шокував космонавтів.

Також Знай.ua писав, вчений розповів, як насправді виглядають інопланетяни.