Такий висновок зробили вчені з Європи та Сполучених штатів Америки після проведення цілого ряду досліджень.

Фахівці розвінчали існуючий міф про те, що ідеальна жіноча грудб та, що міститься в чоловічу долоню. Чоловіки, виходячи з проведених опитувань, віддають перевагу третьому розміру бюста, вважаючи його еталоном естетики і краси.

На друге місце в «топі» представники сильної статі відправили четвертий розмір, а почесна бронза опинилася за п'ятим. До речі, тільки один з десяти європейців повідомив, що обожнює жінок з маленькими грудьми.

Жінки у своєму анкетуванні, як не дивно, практично солідарні з протилежною статтю. Таким чином, 40% дівчат зазначили, що ідеал – це «трієчка», друге місце слід віддати грудям четвертого розміру, а ось в самий кінець варто відправити перший розмір грудей.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що під час хокейного матчу постраждала гідність актриси для дорослих, а саме її великі груди. У ході матчу шайба потрапила в бюст дівчини. Тим самим був розірваний один з силіконових матеріалів в тілі дівчини. На даний момент груди дівчини злегка набрякли. Щоб прибрати наслідки травми актрисі доведеться відвідати лікаря і зробити операцію.

Популярні новини зараз
Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції "Втратимо територію України аж до Дніпра": командир Президентської бригади налякав прогнозом Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ
Показати ще

Нагадаємо, раніше «Знай.UA» розповідав про дівчину з Шотландії, чия велика груди заважає життю. Дівчина поскаржилася на стрімке зростання бюста, який просто щодня доставляє їй безліч незручностей. Так, з 12 років дівчина стала відчувати біль в спині, і стала шукати можливість зменшити розмір своїх принад. Але медики відмовляли нещасної. Багато з них пропонували в якості рішення схуднення, а від болю давали сильнодіючі знеболюючі препарати.


Також «Знай.UA» повідомляв про те, що вчені винайшли дієту, згідно будові ДНК, яка зможе продовжити життя. Для експерименту в Японії 100 тисячам людей видали прилади для збору ДНК в домашніх умовах. А пізніше через додатки з допомогою фото учасники експерименту змогли контролювати своє харчування, дотримуючись порад по кожному з типів ДНК.