Неподалік від зірки TRAPPIST-1 вченим вдалося виявити гідного супротивника Сонячної системи.

Цю інформацію повідомляє vladtime.

На думку експертів, ця планета придатна для життя, не дивлячись на те, що біля неї розташований червоний карлик.

Світило TRAPPIST-1 знаходиться в межах сузір'я Водолій на відстані 39 світлових років від Землі. Вчені вважають, що теоретично, червоний карлик може стати придатним для життя, так як він відноситься до класу помірних космічних об'єктів.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

За допомогою орбітальних і наземних телескопів астрономам у 2016 році, вдалося виявити планети, які обертаються навколо TRAPPIST-1, а трохи пізніше вони "знайшли" ще чотири об'єкти.

Всі планети мають щільну атмосферу і величезні запаси рідкої води. Результати досліджень показали, що третину територій цих об'єктів займає вода. Раніше вони знаходилися на великій відстані від зірки, і лише пізніше перемістилися до неї ближче.

Нагадаємо, вчені по всьому світу б'ють тривогу через дивну активність на поверхні Сонця. За допомогою сучасних технологій дослідникам космосу вдалося встановити, що на зірці з'явилася нове пляма, яка продовжує збільшуватися з кожним днем. Ця аномалія вже встигла викликати сильні магнітні бурі 10 і 11 вересня, але їх потужність з часом буде тільки зростати.

Вчені прогнозують, що наступний пік активності Сонця припаде на 22 вересня. Відомі вчені не можуть дати точну відповідь, що спровокувало появу плями і як воно впливає на процеси на небесному світилі. Відповісти на питання змогли альтернативні вчені і конспірологи.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", астрономи заявили, що до Сонячної системи на великій швидкості наближається "промінь смерті", який почав свій шлях з центру Всесвіту.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що буквально днями американці побачили новий непізнаний об'єкт. Дивно, але деяким очевидцям вдалося зняти корабель прибульців на відео.