Несподівану знахідку було виявлено вченими на території штату Юта. Дослідники змогли помітити загадкові зображення чоловічків, які, передбачувано, залишили жителі інших планет під час екскурсії на Землю.


Американські дослідники завдяки Google Earth змогли знайти дивні зображення, збудовані в чотири ряди. На картах чітко помітні фігури, при найближчому розгляді які нагадують людей в різних позах. Уфологи тут же висловили припущення, що аномальна знахідка безпосередньо вказує на присутність прибульців на нашій планеті.


Як зазначають теоретики змови, такого роду фігури величезного розміру здатні були залишити виключно представники інопланетної культури. Проте, для чого вони залишили подібне повідомлення землянам, на даний момент залишилося невідомим.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини
Показати ще


Раніше стало відомо, що зореліт інопланетян вдалося помітити на архівних відео з Місяця. Відзначається, що на фотознімках був помітний дископодібний об'єкт яскраво-білого кольору, який вивчав поверхню Місяця. Об'єкт вдалося помітити притому, що його упіймали камери на висоті 114 км від поверхні супутника Землі.


Також Знай.UA стало відомо, що у Мельбурні були помічені величезні криваві НЛО. В Австралії уфологи встигли зафіксувати три кулі, які рухалися поруч одна з одною і випускали моторошний світ, чим налякали місцевих жителів. Вчені не сумніваються, що дані об'єкти мають виключно космічне походження.


Крім цього, Знай.UA писав, що на Місяці було знайдено об'єкт інопланетян, який різко контрастував з поверхнею супутника Землі, завдяки своєму жовтому кольору, а також трикутній формі. Відзначається, що цей корабель прибульців міг перебувати на Місяці з давніх часів, близько сотень тисяч років. Як з'ясувалося, серед ймовірних версій знаходження зорельоту мешканців інших планет, висувають катастрофу, в результаті якої довелося кинути об'єкт на космічному тілі.