Дослідники з Корейського інституту перспективних наукових досліджень і технологій терміново повідомили про те, що вони винайшли надію для тих, хто почав втрачати волосся. Фахівці з Кореї змогли розробити прилад з безліччю микролазерів, що стимулюють ріст волосся. Під час експериментів дослідники користувалися приладом, стимулюючи ріст волосся у лисих щурів. Щодня їх шкіра оброблялася лазером протягом 15 хвилин 20 діб поспіль. Ще одній групі піддослідних лабораторних вводили під шкіру стимулятор росту волосяного покриву, але волосся росло активніше і виявилося довшим саме у тих видів, які взаємодіяли з новим винаходом.


Як повідомляють експерти, подібний девайс набагато дешевший і доступніший, ніж вже існуючі аналоги лазерної терапії. Корейські вчені найближчим часом хочуть перевірити свою розробку на людях, вважаючи, що пристрій може надати допомогу тим, хто втратив волосяний покрив. Відзначається, що ймовірність успіху – чверть чоловіків, які почали втрачати волосся до 25 років.


Раніше стало відомо, що дружина Уїлла Сміта почала втрачати волосся в свої 46 років. У даній проблемі жінка зізналася сама. Також вона повідомила, що їй доводиться носити тюрбани, щоб приховувати починаючу лисину. Жінка розповіла, що проблема була помічена нею під час одного з походів в душ. Тоді вона вирішила зістригти свої довге волосся.


Також Знай.UA писав про те, що в різкій зміні іміджу співачки Sia фанати запідозрили носіння перуки. Так, в одному з ресторанів знаменитість з'явилася без перуки з відрослим корінням поверх пофарбованого блонда.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще


Крім цього, Знай.UA писав про найжахливіші винаходи, родом з минулого. Деякі з них могли виявитися прототипами сучасних гаджетів. Страшна маска для плавання, окуляри з вбудованим телевізором, манеж для дітей на висоті багатоповерхівки і багато інших проектів божевільних вчених.