Минулого тижня Xiaomi продемонстрував рендер майбутнього флагмана Mi Mix 3, який показав свій механізм слайдера, і тепер директор з управління продуктами Donovan Sung підтвердив наявність 5G. Телефон планують представити в жовтні, набагато раніше, ніж всі мережі 5G будуть запущені” але Сун говорить, що компанія “не може дочекатися офіційного виходу 5G в наступному році”.

Що стосується того, що ми можемо очікувати від реалізації Xiaomi 5G-мережі, Sung повідомляє про швидкість завантаження, яка “більш ніж у 10 разів швидше, ніж швидкості 4G”, що не так багато, враховуючи величезні зміни в технології 4G. На фотографії показано Mi Mix 3 з використанням різних мереж на тестовому об'єкті, в тому числі одне LTE-з'єднання, яке може бути потенційним підключенням для 5G, але насправді це не говорить нам про теоретичні можливості телефону. Багато чого буде залежати від тих мереж, які оператори будуть використовувати по всьому світу.

Тим не менш, це найбільш помітний пристрій з підтримкою 5G, оголошений на сьогоднішній день. Moto Z3 отримає 5G сумісність через Moto Mod з модемом Snapdragon X50, в той час як Huawei і LG оголосила про плани випуску телефонів 5G в першій половині наступного року. І хоча в Україні 5G з'явиться нескоро, сенс купувати цей смартфон все ж є з-за його топових характеристик, які не впливають на мережу.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, що ще в минулому році використання додатків для смартфонів, пов'язаних зі стилем життя, зросла на 174%. Серед таких додатків на завантажувальних платформах типу Play Market або App Store окреме місце займають психологічні сервіси.


Як повідомляв портал Знай.uа, на виставці IFA 2018 компанія Nubia (бренд належить ZTE) показала варіант носимого гібрида смартфона і розумних годин.


Також портал Знай.uа писав, що користувачі мережі знайшли у файлах движка Unreal Engine 4 згадка нової платформи - якоїсь Erebus. Геймери припускають, що мова йде про нову консолі PlayStation 5.