Як стало відомо, відеозапис потрапив в Інтернет завдяки жителю Липецької області, помітившиму "летючий крізь Місяць" НЛО в Добринському районі.
Чоловік зловив на камеру загадковий об'єкт і виклав запис в соцмережі. Під відеозаписом автор написав: "Липецьк. НЛО пройшов крізь Місяць". Інтернет-користувачі зі скепсисом поставилися до цього факту. Багато хто не змогли повірити, що на відео вийшло зняти літальний апарат інопланетних істот або якийсь інший об'єкт з космосу.

Експерти у галузі фотографії заявляють, що часом на фоні природнього земного супутника проскакують звичайні повітряні лайнери, а виглядає це так, ніби вони пролітають на одній висоті з нею. Автор відеоролику не подумав про якість свого запису, так що достовірно зрозуміти, що зображено в кадрі, неможливо.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що пара, яка живе в Східному Йоркширі в 2009 році помітила в небі близько 40 червоних об'єктів, які були прийняті за НЛО. Як зазначив дослідник Пол Сінклер, за словами пари, дані об'єкти вилітали з загадкового величезного корабля, схожого на бумеранг. На наступний день в зазначеному місці було безліч військових, які під прикриттям навчань, намагалися розібрати загадку прибуття дивного корабля. Як стало відомо, ніяких відомостей про проведені розслідування не публікувалося.

Раніше Знай.UA стало відомо, що на дні озера на Марсі лежить НЛО, що розбився. Уфологи з захопленням відзначають, що корабель міг влетіти на шаленій швидкості в кору Марса, чому утворив на ній гігантську воронку. У мережі були опубліковані фото. Вчені займаються вивченням даного факту.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Також Знай.UA писав про те, що в США біля будівлі Конгресу пронісся НЛО. Інцидент трапився під час прямої трансляції одного з місцевих телеканалів. Хтось зауважив, що це міг бути лише фрісбі, але ось вчені вирішили, що інопланетяни здійснювали регулярний рейд на нашій планеті.