Вчені зробили справжній прорив у сфері онкології

Рак

Про це повідомляє портал Eurek Alert.

Тепер визначати пухлини буде набагато простіше. Дивно, але для експрес-діагностики просто потрібно пити більше води. Шокуючу заяву зробили генетики і онкологи з Університету Країни Басків.

Пояснюють це наступним чином: існує всього два типи антигенів Tn, які можна з'ясувати в 9 з 10 випадків при діагностики новоутворень. Саме ці фактори можна вважати істинними биомаркерами. Вони присутні в уражених тканинах.


Після цього вчені почали думати, які ж існують способи виявити їх швидше. Так, після низки експериментів вдалося виявити, що обидва антигену при контакті з водою видозмінюються.

Популярні новини зараз
Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку
Показати ще

У процесі реакції перший вид, який пов'язують з треонином, ставав жесктим, змінювалася його форма. Другий же, навпаки, розм'якшується. Таким чином, лікарі зможуть набагато швидше визначати, чи є в уражених тканинах онкомаркеты. Такий спосіб дійсно вражає своєю доступністю і вже найближчим часом його будуть практикувати з пацієнтами, у яких є підозри на рак.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що забруднення повітря увійшло в список факторів, що провокують розвиток раку ротової порожнини.

Канцерогенність шкідливих викидів встановила команда вчених з Міністерства науки і технологій Тайваню, повідомляє "Журнал дослідної медицини".


Як повідомляв портал "Знай.uа" наскільки ефективно альтернативне лікування раку. Альтернативне лікування онкологічних захворювань може знизити ефективність медичних препаратів проти саркоми.


"Знай.uа" писав, що улюблені ласощі виявилося смертельно небезпечним. Деякі солодощі можуть пробудити смертельно небезпечні захворювання в організмі людини, проте є спосіб, як їх визначити. Так, фахівці зі Сполучених Штатів провели масштабні дослідження і з'ясували, які ласощі є найбільш небезпечними і навіть можуть викликати рак.