Приблизно через 4,5 мільярда років сонце перетвориться на червоного гіганта і розшириться до орбіти Венери. Саме тоді настане кінець Сонцю.

Перетворившись на червоного гіганта, воно розшириться до орбіти Венери і поглине ряд планет, у тому числі - Землю. Варто відзначити, що це найближча до Землі зірка, так що після перетворення в червоного гіганта, зірка буде продовжувати розширюватися, поглинаючи при цьому космічні тіла, які знаходяться поруч.

Пізніше небесне тіло почне остигати і трансформується в мертвого білого карлика з радіусом приблизно в 10 кілометрів. Однак, це вже не буде мати значення для землян. Повідомляється, що величезна щільність мертвого Сонця створить біля себе гравітацію, яка почне впливати на інші космічні тіла.

Наголошується, що пройде багато років, коли Сонце перетвориться на нашого ворога, так що нашому поколінню точно не варто переживати.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Нагадаємо, що ігромани розгромили вщент приставку PlayStation Classic, яку Sony благополучно перевыпустила через кілька десятків років. Проте, все не так добре, як думали геймери: якість картинки залишає бажати кращого, самі ігри схильні до зависання, а частота оновлення кадрів в секунди знищує весь азарт.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія LG зробила патент на незвичайний гнучкий смартфон. Судячи з фото, які знайшли користувачі мережі, при складанні девайса екран буде розміщуватися не всередині згину, а зовні. Таким чином пристрій позиціонує себе як смартфон, так і повноцінний планшет. До речі, вартість його буде близько 2 500 доларів, що трохи розчарує фанатів компанії.

Знай.uа писав, що компанія ASUS все ж завезла ігровий смартфон ROG Phone в Україні. Тепер кожен бажаючий може придбати цей пристрій. Однак, він обійдеться в 26 тисяч гривень. З іншого ж боку, це один з найбільш потужний смартфонів на ринку.