Видатний вчений Стівен Хокінг страждав боковим аміотрофічним латеральним склерозом або хворобою Лу Геріга. Проте, вчені висунули свою теорію хвороби знаменитого вченого-популіста.

Вчені з Бейлорського медичного коледжу і Jun Dun and Research Institute of Neurological Texa's children's Hospital провели дослідження, яке змогло прояснити механізм хвороби. Так, сама по собі хвороба рідкісна, так що вчені не мають достатньо інформації про неї.

Згідно з дослідженням, через мутації в генах білок не регулює функцію лізосом, які відповідають за очищення клітин від відходів метаболізму. До такого висновку їм вдалося прийти завдяки експериментам з мухами.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Іншими словами, відсутність білка може розвинути хворобу, якою страждав Хокінг. До того ж, хворобу неможливо вилікувати, навіть враховуючи всі досягнення в медицині. Втім, подібне відкриття ще на крок наблизило людство до безсмертя.

Нагадаємо, що смартфон OnePlus 7, який з'явиться на прилавках вже в 2019 році, залишиться без головної функції. Звичайно ж, мова йде про технології бездротової зарядки, яка дозволяла спростити підзарядку смартфона. Поки невідомо, чи хоче компанія заощадити на цьому, чи знайшла гідну альтернативу, адже ця технологія поступово набирає популярність серед користувачів смартфонів.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Lenovo представила смартфон Tab V7, який отримав просто величезний екран. Втім, ціна за девайс всього лише 250 євро, так що нереальних функцій та топову начинку очікувати точно не варто. Втім, він може стати повноцінною заміною планшету, але от в кишеню штанів його покласти не вийде.

Знай.uа писав, що гнучкі смартфони Huawei Mate X і Samsung Galaxy Fold порівняли за характеристиками.