Компанія SpaceX початку планування тестового запуску міжпланетного космічного корабля Starship. Ще до початку першого польоту глава корпорації Ілон Маск опублікував результати випробування захисного покриття зорельота. Нагадаємо, що цей корабель зможе відправитися в космос, а на його борту будуть пасажири. Не виключено, що саме з допомогою цього апарату людство зможе колонізувати Місяць, або навіть Марс.

Результатами випробування Маск поділився на своїй сторінці у Twitter.

Тестування за допомогою нагрівання спеціальними пальниками імітує нагрів корпусу при входженні в атмосферу. Маск повідомив, що апарат повинен витримувати величезні перепади температур, які будуть у відкритому космосі. Звичайно ж, космоліт повинен пройти це випробування, що відправитися у відкритий космос.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Раніше стало відомо, що Starship оснастять спеціально розробленим ракетним двигуном Raptor, випробування якого SpaceX початку в лютому.

За словами Маска, тестовий політ міжпланетного корабля відбудеться протягом тижня після остаточного складання всієї конструкції. Що ж, будемо чекати нових відео від голови SpaceX.

Нагадаємо, що культова гра під назвою CS 1.6 заражена вірусами. Повідомляється, що хакери навчилися впроваджувати в різні ігрові сервера шкідливий код, за рахунок чого користувачі, які скачують дані сервера для входу, скачують і віруси на свої пристрої. І хоча грі вже більше 20 років, більшість геймерів воліють грати в цю версію, навіть після виходу нових ігор з такою ж тематикою.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що головний сервіс Apple дав збій. Звичайно ж, мова йде про Siri, яка здатна керувати смартфоном за допомогою голосових команд. Це означає, що голосовий помічник від Apple раптово перестав працювати на всіх пристрої, включаючи iPhone і iPad.

Знай.uа писав, що дизайн Google Pixel 4 злили в мережу. Нагадаємо, що апарат з'явиться на прилавках вже в листопаді 2019 року. Що стосується дизайну, девайс отримає величезний екран з двома отворами для камер. Точно так само зробила і компанія Samsung, яка представила флагманський Galaxy S10 у лютому 2019 року.