Сатурн - шоста планета від Сонця і володіє цілою колекцією супутників. І кожен такий супутник несе в собі частину історії формування системи. Загалом, було знайдено 62 об'єкта, які притягнула до себе планета, де 53 мають власні назви.

Відомо, що ще в березні 2017 року космічний апарат Кассіні від NASA зробив кращі на даний момент знімки літаючого серед кілець Сатурна супутника під назвою Пан, який відкрили в 1990 році.

Знайдений супутник назвали на честь давньогрецького бога родючості і дикої природи.

Пан в довжину всього 35 км, а за формою більше нагадує великий пельмень. І тут варто зауважити, що для супутників ця форма дуже незвичайна, загалом, такі ніде більше не зустрічалися.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Супутник рухається всередині поділу Енке зовнішнього кільця A. При цьому він є супутником-"пастухом", впливаючи своєю гравітацією, він очищає околиці своєї орбіти від частинок кільця.

Як припускають астрономи, Пан складається з льоду. Однак, деякі уфологи стверджують, що NASA знову не договорює всю правду. Фахівець з НЛО, з паранормального ютуб-каналу "WhatsUpInTheSky37", впевнений, що Пан - це велика інопланетна станція.

Уфолог розглянув знімки супутника від NASA у всіх подробицях і знайшов на них кілька незвичайних деталей.

Так перша деталь – це глибока і рівно прорубана канава прямо вгорі.

Друга – 2 однакові за формою точки збоку і під оборкою. Схоже на якийсь пристрій.

Третя деталь – можна розглянути щось на зразок входу на територію і рівної площадки перед входом.

І остання, четверта – при сильному збільшенні одного зі знімків на боці "оборки" можна побачити ще один незвичайний округлий білий об'єкт.

На даний момент NASA не може пояснити, чому у Пана найбільш незвичайна форма з усіх 53 супутників Сатурна. Згідно з однією з версій Пан виник через зіткнення двох об'єктів, з іншого "оборка" це нарости льоду.

Нагадаємо, на орбіті Землі виявлений ще один гігантський корабель прибульців. Так під час огляду Землі за допомогою Google Sky американські експерти змогли розглянути об'єкт у формі сигари.

Як повідомляв портал "Знай.uа", вчені виявили в Чумацькому шляху екзопланету, яка веде себе досить дивно. Дослідники вважають, що в майбутньому вона може знищити на Землі все живе.

Також "Знай.uа" писав, біля Сонця помітили дивну аномалію. Аномалії, які то і справа почали з'являтися біля Сонця, турбують навіть, тих вчених, які не стосуються теми літаючих тарілок. У той час як уфологи і конспірологи у всю б'ють на сполох.