Вчені з Імперського коледжу Лондона разом з науковим співробітником Хаммерсмітської лікарні Девідом Наттом зуміли створити алкоголь, який не викликає похмілля.

Група дослідників проводить клінічні випробування, а також тестує його на безпеку. Розробкою займеться компанія Alcarelle, яка вже в недалекому майбутньому почне постачання синтетичного алкоголю.

Алкоголь
Алкоголь

Наголошується, що його ефект буде схожим з «традиційними» напоями, але тяжкість на ранок більше турбувати не буде.

Як каже британський вчений Девід Натт, алкоголь вже вступив в завершальну стадію розробки і його вихід на ринок не за горами.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Але є і зворотна сторона медалі. Всьому виною – бюрократія. Алкоголь може і не з'явиться на прилавках черех свої унікальні властивості. Але вчений запевняє: все це повністю безпечно і здоров'ю не зашкодить, за печінку також не варто турбуватися – напій ніяк на неї не впливає

Варто нагадати, що Людство тисячоліттями мріє про вічне життя, і в гонитві за цією мрією люди, здається, перепробували все. Вчені всього світу ламають голови, як втілити цю ідею в реальність і схоже вихід знайшли.

Як розповідає біолог-геронтолог Обрі ді Грей, роботу якого спонсорує магнат Пітер Тіль, дуже скоро люди будуть жити мінімум 1000 років.

Відомо, що на даний момент вчений працює в області регенеративної медицини, завдяки якій і вдасться підвищити термін життя людей.

Звичайно, ідея досить хороша, тільки уявіть собі, якби Ейнштейн, Тесла або скажімо Галілей могли прожити тисячу років, скільки б ці особи змогли ще зробити відкриттів для людства.

Нагадаємо, Ознаки наближення смерті: чого варто чекати в останні години

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Розумніше, сильніше, гарніше: вчені показали, яким буде людство через 1000 років, дуже оптимістично

Також Знай.ua" писав про те, що Еліксир вічної молодості: в мережі показали, як один продукт змінює наш організм