Мешканка Канади Христина МакНотон опублікувала на своїй сторінці в Twitter неймовірний знімок, який вона зробила на озері. Дівчина зазначила, що червоні кола, які ніби йдуть від сонця, не можуть бути північним сяйвом, адже для такого природного явищам умови були зовсім невідповідними.

Дівчина згадала про надмірний достаток енергії над озером в даному районі. За однією з версій, у водах озер поховано безліч атомних бомб періоду Другої світової війни. Тим не менш, вона переконана, що дана аномалія не може виникнути через виділену енергію. Інакше подібна картина спостерігалася б і з інших областей.

Христина навіть попросила Скотта Уоринга, відомого тайваньського уфолога, прокоментувати дане явище, але він поки не відповів. Інші експерти вважають, що це міг бути слід від гігантського НЛО. Це доводить той факт, що в озері прихована підводна інопланетна база.

НЛО
НЛО

Популярні новини зараз
Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Варто відзначити, що у Канаді вже не в перший раз виявляють прибульців. У квітні над озером Ері зафіксували загадковий об'єкт. Він мав вигляд темного диска, який практично зливався з горизонтом. На перший погляд можна подумати, що це хмара. Але об'єкт висів занадто низько і був рівно сформований. Експерти однозначно не вирішили, це космічний корабель, чи щось інше. Крім того, неподалік від Байкалу уфологи знайшли інопланетянина з трьома вухами і кистю руки.

Прибулець з трьома вухами

Подібні знахідки наштовхують на думку про те, що під водою побудована ціла система таємних інопланетних баз. Її робота досить добре врегульована. Незважаючи на всі знахідки і явища, представники офіційної науки продовжують заперечувати існування прибульців.

Читайте також: у гірській місцевості помітили НЛО, на Землю прибули інопланетні розвідники. Очевидці повідомили, що бачать тут таємничі літаючі об'єкти вже не вперше.

Нагадаємо, НЛО помітили в небі над Амстердамом. Очевидці зняли, як білий трикутник плавно ширяє в небі серед хмар.

"Знай.uа" писав, у крихітному містечку побачили НЛО. Уфологи вважають, що прибульці активізувалися через досягнення людства з дослідження космосу.