Прибульці більше не асоціюються у людей з гуманоїдами з великими головами і літаючими тарілками. Безліч різних матеріалів довело, що представники позаземних цивілізацій і їх транспортні засоби далекі від застарілих уявлень письменників-фантастів. Проте мало хто міг припустити, що на Землі виникнуть дивні сигароподібні НЛО. Відео та знімки з цими об'єктами все частіше з'являються в мережі.

Сигароподібні НЛО

Уфологи пов'язують виникнення таких НЛО з викраденням людей, адже найчастіше їх бачать в місцях неподалік від природних катаклізмів та інших страхітливих подій. Дослідники космосу вважають, що інопланетяни продовжують викрадати землян. Вони використовують для цього так звані капсули смерті. Військові не можуть їх вистежити через застаріле обладнання і системи стеження. Щодня у різних країнах світу безвісти зникає безліч людей. Ця статистика дійсно лякає. Уфологи відзначили, що викрадення людей відбувається зовсім не так, як описано в книгах – не з літаючими тарілками і променями світла.

Викрадення прибульцями

Певно, прибульці з допомогою капсул відстежують людей, які залишаються вдалині від цивілізації та суспільства. Це робиться для того, щоб викрадення відбувалося без свідків. Можливо, інопланетяни також користуються панікою і метушнею при стихійних лихах і зіткненнях. У подібних ситуаціях мало хто зверне увагу на зникнення одного або декількох осіб. Багато людей прийдуть до висновку, що вона загинула під час повені або бойових дій.

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Інопланетні капсули смерті

Поки жоден уфолог не може пояснити, навіщо прибульцям стільки людей. Для проведення різних дослідів достатньо було б і кількох десятків людей, адже всі люди мають схоже анатомічна будова. Багато хто вважає, що людей використовують у якості рабів. На думку інших, жителі Землі потрібні ненаситним прибульцям у вигляді їжі. А треті думають, що викрадені потрапляють у так звані зоопарки, які відвідують інопланетяни заради розваги.

Катаклізми

Нагадаємо, прибульці викрадають людей в особливих контейнерах. На кадрах видно, як якийсь НЛО, що нагадує металевий ящик, повільно опускається з небес.

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Канаді знову помітили прибульців.

Також "Знай.uа" писав, чоловік перед смертю розкрив головні таємниці вчених. Йому вдалося показати фотографію жителя чужої планети.