Вулкан в Єллоустонському національному парку починає вивергатися. Як повідомили вчені, тут вже стався перший великий викид магми.

Вчені все частіше приходять до висновку, що наша цивілізація знаходиться на волосині від загибелі. Однією з причин таких невтішних висновків, є прояв активності Єллоустонського супервулкану в США. Єллоустонський парк, який зовні представляє собою мальовничий заповідник, насправді є пороховою бочкою для людства.

Математичні розрахунки дослідників дають невтішний прогноз. За їхніми прогнозами, потужність виверження вулкана може скласти приблизно 1375 тисяч мегатонн в тротиловому еквіваленті. Це рівносильно вибуху 23 тисяч ядерних бомб.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Якщо це станеться, то близько 70% території США зникне з лиця Землі.

Виверження Єллоустонського вулкана може привести до масштабного танення льодовиків і всесвітнього потопу. Кілька днів стовпчики термометрів показуватимуть на 15 градусів вище норми, після чого на планеті різко похолодає на 30 градусів.

Приблизно на 4 роки настане "ядерна зима". Внаслідок цього всі території до 50 паралелі можуть перетворитися в Антарктиду. За підрахунками за перші місяці лиха загине кожен третій житель Землі.

Згідно з прогнозом вчених, 250 мільйонів чоловік загине практично миттєво через стихійні лиха, а 4 млрд не проживе і 5 років.

Нагадаємо, експерти вважають, що планетарний катаклізм незабаром накриє всю планету.

Як повідомляв портал Знай.ua, найбільший вулкан Японії прокинувся і несе загрозу для тисяч мешканців

Також Знай.ua писав, NASA продірявить вулкан, що загрожує загибеллю всьому людству