Досконалості немає меж, винахідники щораху вигадують ноу-хау, аби спростити життя собі та всьому людству. Зокрема, Метт Бенедетто, винахідник необхідних дрібничок, що можуть полегшити побут кожного, презентував нову "партію" супер-винаходів. Вони врятують людей від проблем, про які навіть не здогадувались.

Можливо, ви навіть не задумувалися, що у вас були такі проблеми. Але тепер ці речі будуть вам потрібні.

10 найбезглуздіших винаходів:

Зворотньоходи

Це взуття, що залишає на піску сліди. Коли на них глянути, то здається, наче ви йшли не вперед, а назад. Якщо раптом хтось схоче прослідкувати за вами, вони поведуть його хибним шляхом.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Поворотники

Раніше їх використовували тільки автівки. Але ж уявіть собі лише на секунду, що можна ходити у місцях масового скупчення людей і не натикатися на них! Більше не буде танців, аби розминутися на дорозі. Просто вкажіть, куди плануєте повернути – і всі про це знатимуть.

Захист для великих пальців

Для тих, хто боїться ходити босоніж, вигадали шолом на палець, аби не вдаритися. Тепер великий палець можна одягнути у каску!

Мультиніж для піци

Розділить піцу на рівні шматки. І точно кожному дістанеться однаковий.

Вішак для телефона

Бувало, що телефон падав просто на обличчя? Тепер не буде! Просто підвісьте його до стелі – і проблема вирішена.

Смітник для однієї банки

Пиво на роботі? Легко! Не хочете, щоб керівник бачив, що ви пили Купіть смітник для однієї банки. І ніхто не здогадається!

Вентилятор для носа

Корисним буде для тих, хто ненавидить нюхати чужі відрижки. І якщо хтось поблизу їв рибу чи часник, ці огидні запахи будуть для вас приємними. А ще, тим, хто часто їзить в метро, допоможе більше не чути запаху немитих пахв.

Тако-спрей

Хочеш тако, але маєш тільки шматок хліба? Побризкай його тако-спреєм, і на смак не відрізниш! Їсти треба з закритими очима. Таким чином будь-який простий продукт можна перетворити на свій улюблений.

Мультитримач для туалетного паперу

Відтепер рулон туалетного паперу у будь-якому разі висітиме правильно. Цей тримач можна повернути так, як буде зручно вам. А оптім йому. А потім їй. Коротше, зручна штука.

Подушка з кріпленням до голови

Ніколи не впаде з ліжка. І завжди буде з вами. Заснете навіть у метро.